За нас

Добре дошли на нашия уебсайт!


Основана през 2016 г., МОТОАВТОШКОЛА е една от най-бързо развиващите се школи в България.

МОТОАВТОШКОЛА предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове за всички категории на територията на град София и Софийска област. Обучението в учебните ни центрове се провежда от преподаватели по теория и практика на различна възраст, които са професионалисти с богат опит, натрупани умения и дългогодишен стаж в тази област.

Основен наш приоритет е качественото обучение, поради което не допускаме компромиси.

При нас отделяме голямо внимание на подготовката за полагане на успешени изпити по теория и практика пред ДАИ (държавна автомобилна администрация).

Мотивирани сме да направим всичко по силите си, за да създадем от Вас сигурни и стабилни шофьори, които да защитават както своята, така и безопасността на всички участници в движението по пътищата. Грешките при кормуването струват много по-скъпо, отколкото пропуските в другите дейности, които рутинно се извършват в ежедневието. Ние знаем, че в началото е трудно и, че изграждането на точни рефлекси изисква време и усилия. Екипът ни е обучен да проявява такт, търпение и толерантност. Известно ни е, че за всеки от Вас отделеното време и средства са важни. Ние сме готови да работим максимално ангажирано, за да задоволим и най-високите очаквания и да оправдаем вложените от Вас средства. Както всяко друго обучение, и обучението по шофиране е интерактивен (двустранен) процес. Ние ще направим това, което се изисква от нас, за да Ви бъдем полезни и да не злоупотребим с доверието Ви!

С полагане на успешен изпит по практика при нас, вие ще бъдете със самочувствие на завършен, конкурентен водач на МПС и ще можете без притеснение да се включите в интензивното движение на града.

Ако не намирате това, което търсите, попълнете формата за запитване и ние ще Ви отговорим във възможно най-кратък срок. Ако предпочитате да обсъдите всички възможности директно с нашия професионален екип, можете да видите подробна информация за връзка с нас в раздел Контакти.

scroll up